måndag igen..!

hej!

har inte skrivit nu på ett tag, eftersom min dator är paj..:( irriterande nånting så måste lämna in den.
tyvärr har helgen också gott väldigt snabbt, fredag kväll så kom lasse hit, vi såg idol + nå annat, sen blev det sängen! lördag så for lasse hem, och jag for ut och red med Anneli! sedan så åt vi palt här, och spelade lite yatsy:) och sedan for jag till lasse och såg fotboll!

Söndagen så gjorde vi inte så mycket. for hem, red, gjorde höpåsar, läste lite NK och såg top model och ensam mamma söker! Sedan var det sängen!

Idag så slutade jag ett , för att inte internet fungerade, men första bussen går tio över två, så då blev det att vänta. Nu ska jag plugga och plugga...
Ha en bra dag!

bra nånting!

ja, just det vi såg klart freedom writers idag på svenskan också! Förbaskat bra var den, satt och grina. Så se den om ni inte har sett den:)


onsdag!

hejsan!

Inatt sov jag hos ida, eftersom det är sovmorgon på onsdagarna! När jag vaknade där stracks efter åtta, så ser jag att det öser massvis med regn + att det blåser riktigt ordentligt... och jag ska gå till skolan. Men men, man är ju inte gjord av socker!

Dagen har gått rätt så snabbt vi slapp sista lektionen och fick en liten läxa tills imorn, så då kunde man åka med tre bussen skönt:)
Efte rskolan så har det inte hänt så mycket, pluggat engelska så kan det gode bra! + Natur kunskap. det kan jag inte så bra än men det är först på tisdag det provet men gillar inte direkt att plugga under helgen så då blir det måndag kväll..!

Imorn blir det att vara med Lasse!!!

Ha det bra!

söndag!

hej!

Igår så vaknade jag av väckarklockan kvart över nio, men då tittade jag på min mobil, där davis hade skrivit att det var för kallt att måla nu på morgonen, så vi får vänta tills efter lunch! Så jag somna snabbt om igen, och sov till elva:) Strax baki tolv så gick jag ner och måla till halv sex kanske! Då åt jag middag, duscha, och lite sånt. En lörde pappa mig till Lasse, där såg vi skräckis, mkt läskig!

Idag så kom Niklas och Jonas också, vi sjöng lips! det var riktigt kul:) Jag fick mig ett gott skratt:P
Sen for jag hem, pysslade på i stallet, och sedan ut med Nic i det mindre trevliga vädret..!

Nu sitter jag här och ska väll bara se på tv i kväll!

Ha det gött!!!
!

det tjorvar med att få in bilder från min kamera så lägger in nån gammal bild!fredag!

hej!

Nu var det ett tags sen jag skrev.. så här har veckan sett ut.!

Tisdag: red ridlektion efter skolan, middag, idol, och sedan sova hos ida!

Onsdag: Sov morgon! skola, rida, sen kom Lasse och hämta mig, vi åkte vidare till Josse och erik och kika på huset, sedan vidare till han! Vi började se Lejonkungen 3, sedan idol, och sen oskylldigt dömd. Sov där!

Torsdag: Skola, gå till Ida, tjejkväll på stan mycket trevligt! Hittade mig; en vinter jacka från VILA, en halsduk, vantar, stickad kofta från gina, en till stickad kofta från gina, och en randig bas tröja.! Sov sedan hos ida.

Fredag: Sovmorgon, skola, rida, middag, hemma kväll med föräldrarna!

Imorn blir det att gå upp nio, för att gå ner och måla hos grannarna! pengar pengar:P På kvällen ska jag då vara med Lasse + kanske nån mera!

Nu ska jag gå och se vem som åker ut från idol.! nervöst:D

Ha det gött!

RSS 2.0