Matt Weddle- Hey Ya

hejsan!

Igår blev det inte att skriva nått, var på utställning från tidig morgon till fyra nån gång, sen på kvällen så for jag till Böle och var med Lasse, frida och Anton.:) Vi såg thrillern 1408, igen. Vi såg den i vinter óckså:) Men en skräckis är väll aldrig lika bra andra gången som första! Så jag kom hem där vid ett tiden och gick raka vägen till hebret i säng! men fy vad det var kallt, frös typ hela natten..!

Idag har jag inte gjort nå speciellt, mamma var då glad att jag har slutat jobba, så slapp hon vara själv:)
Till middag så åt vi palt, det var mycket gott..:)

Har även bestämmt mig för att köpa mig en dator! Men det blir lite senare det bror på hur mycket pengar jag har:)

Nu sja jag gå och se lite tv!! PuSS!!!


4 juni!


Examen

underbara 9B!

sommar

Hej! det var ett bra tag sen jag skrev:) Har helt enkelt inte haft lust att skriva. Var ju till Kreta med klassen som var jätte härligt, sen sista skolveckan, och sen har jag jobbat i tre veckor. och jag har inte haft nått sug till att vara på datorn..!

Så vi får se om jag har kvar bloggen eller inte?!

De tre första veckorna på sommarlovet har gått jätte snabbt:D Det har hänt gode mycket!
Har ju jobbat på dagis i roknäs, som har varit ganska kul faktiskt. Det blir ju som små segt ibland men det hör väll till:P Och i fredags var min sista dag, och det kändes faktiskt gode tråkigt men så klart väldigt skönt! Annars har jag varit med Lasse och frida gode mycket, ridit, tagit det lungt och mycket annat:D

Igår kväll, så såg jag och frida bröllopps duellen, vi har velat se den väldigt länge, men det har väll inte bara blivit. Så igår sa vi att vi kör en mys kväll med våra favvo chips!!! Den var mycket bra:)

Idag har det inte hänt så mycket, var en snabbis mot stan, elgiganten för att köpa nya batterier till min kamera, men det fanns inte. Så det blir att beställa istället!

Ha det bra   PÖSS!!!

RSS 2.0