45 minuter!

Hej! gud vilken härlig dag det har varit idag:D 30 grader varmt:)

Nu är det väldigt nära, ska vara hos emma klockan sex, alltså om 45 mnuter!!! och 21:05 går planet!!!
Kreta her we come:D

Så nu blir det nog inget bloggande på en vecka:D

Ha det så bra, alla:D PÖSS!!!

nu är det nära!



Inte så bra bild! men kolla steget!



Hugo blev lite trött och lånade Noras barn vagn:P

0 dagar kvar!

Hej! har inte hunnit skriva nå tidigare idag, eller rättare sagt igår.! För nu är klockan 00:31 så idag ska jag och klassen dra till Kreta, det känns underbart. Men jag är faktiskt lite små pirrig i kroppen. Blev det redan imorse efter jag hade varit och handlat de sista små sakerna.!!!

Har inte packat helt klart än men nästan, det känns verkligen som jag ska glömma nått...!

 PÖSS!!!

..

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/676723/juliawikstenbloggse?claim=pqfza3mcshk">Följ min blogg med bloglovin</a>

!

Hejsan! Till middag idag blev det pizza, det var mycket mycket gott:) Sen så har jag inte gjort så mycket annat än att sett på tv och suttit vid datorn..!

Har även kikat på många olika kläd sidor, gud alltså vad man vill ha mycket!

   

                         

Nu ska jag strax gå och sova lite! GOD NATT!!!

2 dagar!

Hej! nu har den sista skoldagen innan kreta gått! Grymt skönt:)

Efter skolan så har jag varit ute och ridit WIlle en snabbis, sen har jag mest suttit här framför datorn inte så värst kul:) Ikväll blir det nog bara en mysig hemma kväll!




Frida och Jag!

!!!




3 dagar, och allt toppen!

Hej! Nu är det bara tre dagar kvar! kan som inte riktigt fatta det:)

Idag så hade vi no nationella labben, det gick väll sådär..! Men det går ju inte in i betyget nå, för att det enbart är ettt test år..! Och det är ju gode skönt:D

Sedan så gjorde jag och frida även bort So redovisningen, mkt skönt!! och det tog ca 20 minuter så vi var duktiga på att hålla tden, vi är gode bra på att göra allt för mycket haha!
Lämnade även in en liten engelska berättelse,, så nu är ALLT klart, det känns helt underbart!

Efter skolan så åkte vi med Nic och Lovis och tränade hos Lisa, det gck super! Jag galloperade även första gången på han, och det gick super:D Det är ju min frsta unghäst så det är ju lite speciellt:) Så det känns väldigt kul att vi redan är där!!!

Har även kollat min packning lite mera nu, ska packa lite imorn också!


God natt!

5 dagar!

Hej! idag har det inte hänt något speciellt på skolan,! Efter skolan så körde jag och frida till banken för att växla pengar! Så nu har jag 90 euro.! löst:D

Efter det så körde vi hemtill hon och satte igång med att göra klart power pointen.! Och sedan så delade vi upp allt och tränade till redovisningen.! När vi läste igenom den snabbt så tog det 21 minter.:D och 20 minuer var våran max tid dör anders... Ändå hade vi galrat bort och vi tyckte att vi bara sa det absolut viktigaste. .D

Ikväll så har jag även hunnit träna WIlle ett hårt pass på ridplan i en timme, och gjort höpåsar:D
Så nu är pappa nöjd..:D det är alltid ett ända gnäll om de där höpåsarna men..! nu är det gjorde!

Imorna blir det stan efter skolan, sedan så blir det att rida Wille ska hård träna nu när tävlingen är nära,!
PÖSS!!!

6 dagar!

Hej! dagen har gått gode fort:) på HK, betyg snacka vi och såg på en film som handla om amerika och Mc donalds..! gud vad hemskt altså..! Att folk kan vräka i sig dessa stora hamburgare varenda eviga dag..
Men det som var kul var att maggan har höjt mig till MVG! trodde inte hon skulle ge mig det, men det gjorde hon:D

Efter skolan så gick jag på en liten promenad, och sen så har jag skrivit klart Buddhismen och Thailand arbetet det blev 21 sidor..! ändå så ringde frida och sa att jag skulle korta ihop allt och inte skriva nå mera:D haha!

Jag skulle egentligen hunnit rida Wille och göra höpåsar ikväll men det blev inte riktigt så..!
Imorn blir det frida efter skolan:D

Hej då!!!

7dagar!

 
Det är mycket man vill ha:D

!!!


Jag och Nic!


sista veckan innan kreta!

Hej! Nu är det söndag kväll igen! och skola imorn!

Vid tre tiden så åkta jag mamma, susanne, sofie, och Nic iväg till Böle, för att träna Nic det gick bra red ett tag och fick hjälp av lisa! Sedan så red hon ett tag också!
Kring fem tiden så kom deet mera folk, nästan alla som har köpt häst av Lisa och Elle, så vi fika smörgåstårta det var mycket gott:P

Ikväll så har jag även börjat packa lite!,  det är bra att vara i tid:D hahah! Nu ska jag köra ett snabbt pass på crosstrainern:) Sen blire duschen och säng!

Sov gott!


7 dagar!

Hej! orkade inte skriva igår kväll när jag kom hem, flygningen var jätte kul! men jag var mycket nervös innan..! Vi flög över svensbyn och långnäs, sen över hortlax, stan och havsbadet, och skärgården och så. Mkt mkt häftigt..! Men tyvärr så började jag må illa efter vi sirkulera över vårat hus, jag var på väg att ta fram en påse som var framför pappa men jag ville inte röra mig så mycket då. Men som tur var gick det öve rlite grann, så jag behövde inte någon påse:P

Idag har jag mest suttit och skrivit på mitt so  arbete. inte så värst kul..!




Ser ni vårat hus?!

flygning på G

Hejsan! 

Efter den långa dagen igår så for jag till Lars var emma, frida, också skulle vara:) Vi badade även spa bad! Gud det var skönt:D Så jag kom hem där strax innan halv två nån gång:)

Idag så skulle jag och mamma egentligen åka med Nic till Lisa i böle, för att träna lite. och även se på de små dalmatin valparna, men mamma var tvungen att åka in till apoteket + lite annat så vi han inte riktigt, så det får bli imorn istället!

Ikväll, så funderade jag på att fara till liden vars det är nån sorts klassfest, men jag vet inte om jag vill kalla det klass fest! men jag ska ju åka iväg och flyga med joel och pappa. men jag är så grymt trött idag så det känns inte så jätte lockande..:D

Nu nart ska jag äta middag sen bär det av på en flyg tur:D Jag är liite NERVÖS ..!
pöss!!!

9 dagar!

Hej! förlåt för dålig uppdatering:) Igår och idag så är ju Nicklas Cristofferson här och håller kurs, går dagen gick mkt bra. Men jag oerhört mycket att träna på tills tävlingen! Idag har jag ridit ett pass hitills ska rida en gång till klockan tre:) 

Igår kväll så såg jag mamma, och pappa på tv. Så hör vi att det dånar från hagen. Då gick pappa upp och kolla ut genom fönstret. Och säger gud vad dom springer. Så skyndar mig upp. Och ser då att Wille är helt galen och jagar fina. Så han springer och jagar, hugger hon. Och hon springer typ för livet så, både jag och mamma kyndar oss ut genom sovrumms dörren, i sockar ! och skriker på Wille. Fina var helt slut hon punp andandes som en tok, och var jätte skärrad.. Hon fick massa bit märken och även ett gode rejält sår på frambenet. Som vi har tvättat och bandagerat..! Men idag avr hon halt i traven för det dära såret. Så Lisa kunde ju inte rida hon. Så hon fick ta Lovis, (sandras häst) som hon alldrig har ridit medn det gick bra de med.! 

Jag fattar inte vad som tilta om i Willes skalle så jag hoppas det var första och sista gången..!

Nu ska jag gå och äta lite Lunch! Ha en bra dag:D


fanfanfan...

Fan säger jag bara, nu ser jag att jag har glömmt spara Buddhismen på first class. Så jag kan inte skriva klart det.. Men ag får väll skriva om nånting jag inte har börjat på. Och sedan börja fördjupa mig på Thailand.. Men det var tänkt att jag och frida skulle börja träna på måndag inför redovisningen... :( inte bra....

11 dagar!

hej! Nu är jag hemma efter en slapp dag på skolan! har enbart haft en normal lektion idag och det var No, sen har jag och frida skrivit ut bilderna till utställningen och klistrade upp de på stora svarta blad.! och sen var två sol pass slut. sen hade vi lunch, ch sedan så for jag till tandläkaren. Efter det så var det spex på skolan:)
Det var faktiskt riktigt bra:D Så jag fick många goda skratt!!!
Och sen begav jag mig hem! Så det har varit en grymt slapp dag.:)

Det blir skönt med lång helg nu, men jag har ändå mycket planerat... Ska ju tävla Wille på första B tävlingen, så det är mycket träning nu innan, så imorn och på fredag ska jag rida dubbla pass för Niklas C. Sen i helgen ska jag och mamma åka till nics uppfödare i böle och träna lite där, kanske söndag också. + MKt MKT annat..!

Nu snart ska jag börja skriva på Buddhismen så man får det klart nån gång.!

PÖSS!!!

...

nu sitter jag här och redigerar lite bilder! jag är less, för att jag känner att jag måste göra buddhism också..!  Men jag börjar komma lite mer mot slutet nu. För att jag har redigerat många nu så jag kan börja välja ut vilka som är bäst:D

Har precis druckit en stor kopp med te. för att få lite energi! 

Den här bilden är typ den enda som blev någorlunda på mig sen i fredags!


                PÖSS!!!



12 dagar!

Hej! idag är det enbart 12 dagar tills vi åker:)

Dagen har gått bra men jag är mycket trött idag..! det blir som försent varenda kväll. Har tänkt gå och sova i tid för, jag är en sån som måste sova mycket! Men det blir sent ändå..:) Så förhoppningsvis tar jag mig isäng lite tidigare ikväll men det är jag tveksam på.. ! För att nu snart ska jag ut och rida Wille på plan, sen ska jag ut och träna Nic lite från bacen bara. Sen ska jag in och redigera lite bilder för imorn är det utställningen..! Och egentligen skulle jag behövt skriva på mitt Buddhismen arbete men det tror jag att jag ej kommer hinna...

Här kommer det nån bild sen i fredags!


Lycklig:D

 

!!!

hej! nu har jag redigerat lite bilder, ¨är lite less. vill ha frida här som lite råd, och uppmuntran:D
Har även skrivit ut tre bilder:) De blev faktiskt riktigt bra:D
Nu ska jag gå och börja göra mig klar för en god natt sömn!!!  GOD NATT!


Sara!






13 dagar!!!

Hej!!!

Dagen har varit bra:) men jag är väldigt röd i mitt ansikte:P hahha! men men.. Det har egentligen inte hänt något speciellt idag utan dagen har som mest rullat på:D Vi fick även våra fick pengar till kreta (1400kr)! Så nu känns det verkligen nära:)

Sen blir det att redigera lite bilder måste få det klart!! men det tar en sån tid!

Nu längtar jag till sommarn! det ska bli så grymt skönt!





PÖSS!!!


söndag..

hej! imorn är det skola. Känns jobbigt men ändå kul för att då är det en dag mindre till kreta:P haha!!
Ikväll har jag mest suttit vid datorn..! har fastnat här.. Så nu ska ajg försöka ta mig härifrån. vill sova länge inatt:)

God natt!!!

14 dagar!

Hej! läste precis på fridas blogg, som det stog att det enbart var 14 dagar tills vi åker till kreta:) Nu är det nära!!! LÄNGTAR nåså grymt:D

Igår kväll så tillbringades kvällen hos emma, med frida, lars och alex! Vi såg på slagern och var mycket ute! När vi begav oss hemmåt där vid ett tiden var det 0 grader, och tydligen 15 när vi kom dit. Så det var något kallt att köra jag som enbart har knabbt 4 km höll på att frysa ihjäl. Så jag tyckte synd om Frida och Lars!!!

Idag så ar dagen varit väldigt skön! Varmt och härligt så vi har varit på utställnig från nio till nån gång i efter middag, jag har även bränt mig lite i ansiktet, jag är RÖD som en tomat...:( inte bra..! Så jag hoppas det lägger sig lite!!!

Nu ska jag gå ut och göra lite höpåsar! Ha en bra kväll!


Modevisningen!


Lördag!

Hej! idag har jag varit på utställnig hela dagen..:) Vi missade anmälan så vi har inte ställt nått bara kikat!!! Nu ska jag rida ridlektion För Lasse Lindvall.! Sen ska jag skynda mig i duschen och bege mig till Emma vars nåra är! vill se Robinsson, men det är tveksammt om jag hinner i så fall enbart ett litet tag:D

Imorn blir det mer utställning, vi ska även kika efter en kille åt Diza efter som vi ska para hon nästa år!!!
Ha en mysig lördags kväll PÖSS!!!

!

Bli medlem på denna sida för att få mer besökare:D

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=juliawiksten

Fredag!!!

Hej! nu har det varit lite dålig uppdatering men jag har inte riktigt hunnit skriva..!
Idag så har dan varit gode bra almänt lugn, sen när vi hade bild då körde jag och frida till Böle under bron för att fota:) Det var riktigt kul:) Sen så var vi lediga från svenskan för att vi skulle hämta mitt pass på polis stationen och de stängde klockan tre. Men det var jätte lång kö så vi fick sitta och vänta i en timme före jag fick det...

Sen så gick vi vidare till Expert för att lämna in min kamera på rep. För att det inte hjälpte med min nya laddare... Där sa det att det skulle kosta 800 kr för att skicka den på lagning, och för att se vad det är för fel. Så om man inte vill laga den för att lagningen blir för dyr, då kostar det ändå 800kr. Men då om man lagar den och det kostar 3000kr, det får man räkna bort de där 800.. men det kändes tråkigt, det kommer säkert kosta massa att laga den. Och det känns ju som att man måste, än att bara skrota den, och köpa en ny..! Så jag hoppas det är nått litet fel, som itne kostar så mycket..:)

Sen så gick vi vidare och kikade lite för mig blev det enbart en t-shirt från gina, och ett par leggings till examen..!
Ikväll så blev det en lugn hemma kväll med lite chips:) är så himla trött så det var lämpligt.
Imorgon så ska jag och mamma iväg på hund utställning.! Sen på efter middan kommer Lasse hit och håller mig i ridlektion..!

Här kommer lite mer bilder från i onsdags!

  

   

!!!

om ni vill ha mer läsare tryck på denna länk:)

http://www.viraltrafik.se/?juliawiksten

18 dagar!

hejsan! Denna dag har gått himmla fort:) Bara slappa lektioner, på bilden så for jag, sara och frida till tunneln, en bit från skolan och fotade lite.! Det gick väll bra:D Det var då himmla kul om it annat:D Så jag har redigerat lite granna nu.!

Efter skolan så for jag och red med sandra på ridbanan! det gick bra, så nu känner jag mig mycket laddad att träna för tävlingarna, efter det så sjöng vi lite sing star. Och sen så begav jag mig ut igen för att rida Nic. Så jag longerade han och sedan så red jag han! det gick bra men han tycker det inte är så kul att vara själv på ridplan. men men..!

Jag hoppas min kamera laddare kommer imorn, jag trodde den skulle komma till idag men inte det..:( så jag hoppas på imorn, och att det fungerar:D

Nu ska jag bege mig mot duschen:) Här kommer det nån bild frå idag!!!

  

  

Mer bilder kommer senare:D PÖSS!!!

19 dagar!

Hej! Dagen har varit rätt så okej:) Den började med nationella kemi provet, och jag kan säga att det inte gick direkt super bra..! I slutet skulle man planera en labb. Och det gick då skit.. Vi har inte alls labbat direkt mycket så jag tror inte det gick så direkt jätte super bra för nån..!

Efter provet så körde jag och frida hem till mig och åt, för att vi hadde över en timme kvar till no började.! Och det var nån dålig fisk på skolan.
På idrotten hade vi jogging, det gick gode bra. Jag har usel kondition, när jag inte tränar den så direkt ofta. Förutom på idrotten. Annars rider jag ju mest.

Nu ikväll så for jag och sandra på ett möte för en western tävling i juni, på grans.:) Det gick väll bra, mitt uppdrag blev att få tag i lite sponsorer. Så jag ska gå in på piteå tidningen, och lite annat.!!!

Nu ska jag gå och se på lite tv, sen ska jag gå i duschen. Och om jag its så ska jag köra ett pass på cross trainern också:D


Jag och Wille!

sov dags!

hej! Nu ska jag snart gå och lägga mig! jag känner mig inte alls laddad inför nationella provet imorn... men men. Ridturen gick bra. Kanske inte bäst men, det blåste jätte mycket så Nic var gode så pigg. En gräsklippare startade och han blev skit rädd, men det gick bra men han stack iväg lite..!

Nu har jag betällt en ny laddare till kameran så jag hoppas det kommer funka.! Det var även prat om att beställa en dator för att det var ett erbjudande när sandra skulle beställa mobilt bredband. Men det blev ej...! Men jag får väll se om jag får köpa en efter sommar jobbet:!
Nu ska jag gå och sova..!

 God natt!

Love Song!

Hej! Är hemma nu från skolan, där fick vi även veta att vi ska ha No nationella imorgon, det blir inte kul... Så jag hoppas det inte är allt för svårt, men jag minns inte nå i från kemin. Minns ens foto syntesen... Så jag anar att det inte kommer alls gå bra.! Men som tur är så sa Tony, (lärare) om det går bra så är det ju jätte bra och det är ju + för betyget, och om det går dåligt då blundar han så jag hoppas att han gör så också:D Nu när det bara är test år..!




tvärflöjt!

hej! vi säljer nu min systers tvärflöjt i märket yamaha! Som är jätte fin i bra skick så om någon är intresserad hör av er:)


20 dagar!

hej! sitter just nu på skolan, och skriver lite!
Nu är det måndag igen..! Nästa lektion är det HK och där ska vi göra palt så det blir riktigt gott:) Såg även igår att Lisa Nes inte hade en canon eos 40D, utan en 400D.. Så då har hon inte samma batteri.. Det känns ju som onödigt att beställa ett nytt batteri om det ändå inte är det men det varkar ändå som att det kommer bli så.!

Efter skolan så skulle jag behöva gå igenom bilder jag såg att jag har 3387 bilder, på min lösa hårdisk och jag försöker att inte ha så onödigt mycket bilder. Men nu har jag inte hunnit rensa, från dom senaste häst bilderna. Så om jag gör det så måste jag sätta igång med att skicka iväg bilder till olika folk, även skicka bilder på framkallning..! Ha en bra dag!


Söndag och imorn skola...

Hej läsare! Gud alltså vad helgen går fort..:( Det känns som det var precis fredag och helg, men nu är det söndag kväll och skola imorn..! Men man får väll tänka på att det enbart är 21 dagar tills vi drar till Kreta:)

Igår kväll så kom frida, vi åkte iväg med sandra och Nora till dem, för att sova där i går natt och vara barn vakt när hon jobbade i morse..! Så vi såg robbinsson:) riktigt bra program alltså:! Sen så såg vi se upp för dårarna, gillar den filmen:P Riktigt härlig..:!

Imorse så väkte sandra mig och så fick jag Nora i famnen, och hon säger, jag har försovit mig och börjar om en kvart... Så då var det bara för mig att ge nora välling och försöka få hon att sova igen, men det tyckte hon inte var så kul! så då tg jag hon till mig och tillslut sommnade hon, men då vaknade jag där strax före åtta av att Nora ligger och drar mig i håret och skrattar:) hon tyckte det var skit kul!! Men jag vet inte om jag tyckte det var så kul men:P

Idag så har vi haft western kurs hos oss!!! Lasse Lindvall från Kalix har hållt ridlektion, jag red klockan elva och Det gick mycket bra, sen så frågade mamma om jag ville rida ett till pass klockan fem! Så det gjorde jag.! Jag är då nöjd över dagn, och jag känner att det är mycket jag måste träna på!!! Fick även fota lite idag med en Nikon D40, för att Catrin var så snäll och lånade mig den:)

Det blev ett gode långt inlägg men det var skönt att skriva lite! Känner mig gode trött, så nu ska jag bege mig till soffan och se wipe out:! Ha det bra:D   PÖSS!!!

:)

Bilder från balen, på mig och sandra med lilla Nora i magen:D




Sandras fina hår:)

Lördag!

Hej! Dage n har börjat gode så bra! igår kväll så åkte jag med sandr aoch Nora till dom, för att sova där. Och var barnvakt på morgonen medans sandra jobbade:) Nora vaknade första gången där vid kvart i åtta. Så då gick jag upp och gjorde lite välling. Jag trodde inte hon skulle somna om efter det, för hon låg och lekte lite i sängen. Och det brukar inte hon vara så nöjd med. Men efter bara nån minut så sov hon så sött:) ( Jag med)!!!
Sen så vaknade jag igen vid nio, av att sandra ringde och fråga hur det gick och att hon var på väg hem:) Så vi åt lite frukost och sen vaknade Nora efter ett litet tag:)

Sen begav vi oss till Svensbyn, mamma fyller ju år idag:) Så idag blire tårta och fika:D
Nu ska jag gå och baka lite sylt kakor!!!

Ha en bra dag, PÖSS!!!

Blommster landet:)

här kommer det någon bild från blommster landet när vi arbetade:)


Jag och Alle:)


Köttätande blomma:)


även här!!!

Skönt med fredag!

Hej! Dagen har varit bra:) Vi har fått tillbaka svenska nationella och ett no prov, på svenskan fick jag vg, och biologin fick jag mvg -. Det var grymt skönt att få mvg sista provet. Tony sänkte mig till vg i Biologi till julbetyget, så jag hoppas han höjer mig igen:) 

Fick ju mitt batteri igår, som sagt. Men det verkar ändå inte fungera, men nu tror jag att det är laddarn som inte laddar. För med det gammla kan jag ta ett kort sen dör den. Men med det nya så startar den ens. Så jag tror att laddarn är paj, så det nya nte kan laddas. Så jag hoppas att det är det som är fel, så det inte är kameran. Jag har inte råd att köpa en ny kamera. Och nu när jag är van att ha system kamera så skulle det vara verkligen tråkigt att inte få ha det...! Så jag hoppas att det är laddarn som det är fel på.!

Idag på bilden, så fotade jag frida och sara, ute.! Det gick väll gode bra, tror jag:) tycker det är riktigt kul att fota:D Men bilderna får jag senare för att jag fotade med Alles kamera, och hon har åkt till vårmsele med emma i helgen så jag får väll bilderna till veckan. Så får vi se om det blev nå bra:)
Vi ska även fota lite på onsdag, på elevens val:D

Nic fyller även 3 år idag:) Så nu börjar han bli stor:P Red han även idag, det gick mkt bra även idag.!!!
Nu ska jag parkera framför tven:)
Ha en bra och mysig kväll:D 

PÖSS!!!

23 dagar!!!

hej!!! Sitter i data salen och skriver, har emma brevid mig. Båda vi är gode sega sen går dagen. Det blev inte så där överdrivet mycket sömn i natt ändå kom jag hem efter tio nån gång. Men jag var så uppe i varv såjag kunde inte nära till sova, så jag måla naglarna, satt på datorn, fixa lite i min garderob..!  Och jag är en person som ska helst sova nio timmar varje natt..! men men.

Det gick då annars bra i luleå. Jag, emma, och alle stog hela kvällen och packa blommor, och krukor åh sånt i påsar. Sist jag var där då var det ju vinter så då var man tvungen att slå in alla blommor. Så det blev något stressit. Det blev stressit i går också min inte nära till som det var förra gången.:)

Sen kommer det nån bild när jag kommer hem:) Nu ska jag skriva på So, de sista minuterna! PÖSS!!!

Skola!!!

Hej! Sitter på skolan i datasalen, med emma och jennifer:) Ska än en gång skriva om Buddhismen:D Det känns som det aldrig kommer ta slut.. Men förhoppningsvis så gör det det!!!

Vi frågade även Anders (mentor) och frågade om vi kunde få sov morgon imorgon, för när vi ska till luleå och kommer hem efter elva nån gång, så tänkte vi att vi skulle få slippa.. Men inte det:( hahha.!





PÖSS!!!

24dagar!!!

Besök gärna denna fina blogg!!! http://ffridapettersson.blogg.se

godnatt!

Hej! känner mig duktigt, var ut och red wille på ridplan, ett hårt pass. Så både jag och han var ordentligt trötta:) Sen så kom jag hem, och då körde jag ett pass på cross trainern.! Känner att jag måste komma igång och träna. Är ur usel på att träna, annat än att rida för det är ju faktiskt motion. Tar mig nästan aldrig ut och springer.. Så jag hoppas att mitt ryck håller i sig.!!! 

Nu ska jag bara dricka en kopp te, och sen ska jag ta mig i säng:) God natt:D


!!!

nu vill jag ha mitt batteri så jag kan fota lite, i jalla fall om det blir bättre väder..!!!


25 dagar!

hej! här kommer nån bild på mig på väntan på min pappa!




Smilllle!

Onsdag!

Hej! Onsdagar är ju verkligen bästa dagen under vecko dagarna, slutar ju tio över ett:) Först no, sen två korta sol pass, sedan elevens val!!! Så mkt slappt också:) Jag och frida satt i datasalrn båda sol passen, sen på bilden så gjorde vi entligen klart våra hus:) (jaaaaa!!!).. Sen så gipsa frida min hand för att vi inte hade något för oss!!

Efter skolan så hämtade pappa mig så åkte vi till stan och köpte en prasent åt min kära mamma:D
Efter det har jag inte gjort mycket alls. HAr precis ätit, så jag får se om jag far ut och rider wille sen. Det skulle verkligen vara behövligt men det kändes inte så jätte kul när det regnar, men om det slutar så:D

Imorn, så far jag + sju andra iväg till luleå på blomser landet, och jobbar, för klassresan vi ska vara där från fyra till tio.! Så man kommer vara lite trött när man kommer hem, antar att jag kommer somna redan på väg hem!!!

Här kommer lite bilder från gipsningen!

Min hand !!!!

Gipset avtaget! 
        

PÖSS!!!

26 dagar

Hej! Nu är jag inne efter en liten ridtur:) Det gick bra även idag. Nic blev rädd för en traktor men det gick bra:D

Idag på No så kollade tony (lärare) om vilket väder 9C har i cypern, och det verkade vara runt 17- 21 grader så det var ju inte direkt jätte jätte varmt. Så jag hoppas vi kommer ha lite varmare men det är ju faktiskt 26 dagar bort:) 

Nu ska jag träna lite på cross trainern, känner att jag måste träna nån gång..! Sen ikväll blir det andra avenyn, får inte missa:P

Ha en bra kväll!!!
     
Sara, Tony, Alle i Kevins glasögon:)

Bli medlem!

Hej! Bli medlem på denna sida, mkt lätt att få poäng!!!

http://www.gratisdator.se/Register.asp?r=4603

skola

Hejsan läsare! Sitter nu på skolan och har No.. Skriver om! några bakterier som forskare i USA har modifierat, de gör så att man inte kan få hål i tänderna!!!

På morgonen så hade vi ju nationella, det gick väll sådär.. Kom inte på en uppgift....=( men men..
Efter skolan så blir det att rida Nic,.. Sen vet jag inte riktigt...!

PÖSS!!!


?!

sist jag la in länken fungerade det inte provar igen!

<a href="http://www.gratis5.se/user/register/juliawiksten" mce_href="http://www.gratis5.se/user/register/juliawiksten" target='_blank'><img src="http://www.gratis5.se/banners/234x60.gif" mce_src="http://www.gratis5.se/banners/234x60.gif" alt='Gratis5.se' /></a>

Måndag kväll!

hej! ikväll har det inte hänt så särskillt mycket, det var en massör som masserade fina. Så jag satt och titta där ett tag..! Sen har jag inte gjort mycket, ida och joel kom nyss förbi och lämnade Frasse.!

Gå in på denna fina bloggen:)   http://annaas.devote.se/ !!!

Nu ska jag dra mig i säng:D God natt!

:)

sötaste Nora och jag!

  

Bli medlem!

hej! Kom nu ihåg att bli medlem på denna sida! Så tryck på denna länk så får ni mer poäng än om ni går in själva:D

<a href="http://www.gratis5.se/user/register/juliawiksten" mce_href="http://www.gratis5.se/user/register/juliawiksten" target='_blank'><img src="http://www.gratis5.se/banners/468x60.gif" mce_src="http://www.gratis5.se/banners/468x60.gif" alt='Gratis5.se' /></a>  

Nöjd och glad!

hej! Kom precis in från stallet! Jag och mamma har varit ute och ridit Nic och Wille. Det gick super bra! Nic skötte sig perfekt. Så nu känns det som vanligt!

Skolan har gått bra, på HK så gjorde vi en massa fika, det var mkt gott:) Jag och frida gjorde Hallon grotter.. !
Imorgon är det Nationella i matte..=( Jag hoppas det verkligen går bra..!


Mina och fridas hallon grotter!

MKT gott!

Skola..!

hej! Sitter nu på skolan, och har språk..! Imorse vaknade jag av att mamma kom in och sa, när ska du vakna då?! Klockan är tjugo fem i åtta... Och vi brukar fara kring kvart-tio i åtta. Så det blev lite bråttom. Men jag han gått och väl faktiskt.D 

Min förkylning är mycket bättre nu! så det är skönt! Var lite orolig hur jag skulle klara skolan när jag behövde snyta mig var tionde sekund:)  Så jag tror det kommer gå bra:!:P 
Efter skolan ska jag ut och rida med mamma, på Nic! Så jag hoppas det går bra!

Nu ska jag arbeta lite!!! PÖSS!!! 

Nu är det nära:P

Hej! Pratde med frida för ett tag sen:) Hon sa att det enbart var 28 dagar kvar till klassen far till Kreta:D Nu är det verkligen nära. 9C far imorgon, till cypern. Nog kommer de nog få väldigt skönt men, jag tycket det ändå blir skönare att komma hem till sista veckan då vi enbart har rolig saker som (skattjakt,brändboll, mm.). Än att komma hem till nationella prov + vanliga prov, och annat:D
Det är ju inte heller långt kvar tills vi går ut nian, det ska också bli grymt skönt:D, men ändå tråkigt att lämna sin klass...!

Såg precis Wipe out, gottländska bonden vann:D Har även tränat lite på Crosstrainern,  men inte direkt hårt när jag är förkyld...!

Nu om ett tag ska jag gå och sova, för en skol dag imorn.:)
God natt:)

h&m

Hej! Det blev så att jag följde Sadra och Nora till Stan en snabbis i jalla fall! Vi for även snabbt förbi Ida, och fika bulla:) Hämtade även mina h&m kläder som hade kommit, en bikin, ett par shorts och ett par örhängen. Allt passade då bra, så jag är nöjd!

Däremot är jag inte så jäte nöjd med min kamera nu... Eller mitt batteri... Det rätt så nya batteriet har dött, och det känns inte så jätte kul att lägga över 500kr på ett batteri... Så jag måste kolla upp vilket som passar. Vill ju verkligen ha med den till kreta som är nästan en månad bort..:) Så jag hoppas det fixar sig..!

Nu ska jag gå och äta lite middag..!
Ha det bra!

Söndag...

Hej! Idag har det inte hänt så mycket, kring elva så for jag och lisa upp på plan och red! Jag red Nic idag också! Det gick jätte bra, ännu bättre än igår.!!!

Sen har jag inte gjort mycket, grillat. Och suttit framför datorn...!
Funderade på att följa sandra en snabbis till stan, hon skulle nämligen på barnens hus och köpa en ny bilbarnstol till Nora! Men jag orkade inte följa..

Ja just de´t, igår när jag var hos Lisa så frågade hon om jag hade fått något sommarjobb, så jag svarade: jo, första period. Men jag vill gärna ha mer. Så hon sa att jag skulle få vara barn vakt och lite sånt, jag vet inte riktigt vad mer, men. Det känns super att kunna få ihop lite pengar:D


Gammal bild på Mig och Nic

Dreamgirl

Hej'! Robinsson var riktigt bra ikväll:) Men jag tycker Christian är så lejd, stå och grina. Och säga att han inte vill vinna och att han är nöjd med att ha kommit ända hit, bara för han vet att han ska bli utröstad... (fekt):D

Just nu ser jag Dremgirl, och dricker the, den verkar rätt så bra!!!


bilder valborg!

Hejsan! här kommer nån mer bild från valborg:)
(fridas bilder)



  

  

Lördag!

hej! kom precis hem från Lisa i böle, jag mamma och sandra for dit en snabbis:) Min förkyldning håller då i sig.. tror nästan att jag är förkyld + lite pollen allergisk..!
Ikväll tror jag att det bara blir en hemma kväll... Ingen verkade vara så sugen på att hitta på nå. (tråkigt)...
Nu ska jag gå och kika om det finns nå bra på tv, sen blire robinsson:)

Ha en bra kväll! PÖSS!!!

??!

hej! Nu har jag ridit, det gick mkt bra:) Så jag är super nöjd.
Har även suttit och solat en liten stund, gud vad det är fint väder alltså!
Jag tog en allergi tablett tidigare, innan jag skulle ut i stallet. Och det blev mycket bättre! Pappa sa att det kanske är pollen jag reagerar på, jag brukar inte reagera, eller bara jätte lite förra sommarn, men inge mer.!
Så vi får väll se, jag ska ta en allergi tablett av pappa så om det blir bättre av den, så borde det vara det..!

Nu ska jag ut och lägga mig i solen!

Fridas bild! Från skolan..!

Förkyld..

hej! igår kväll blev det en lugn hemma kväll! Såg så ska det låta, och humorgalan..! 
Jag har även blivit förkyld... Inte sjuk,  men jätte förkyld...!

Nu ska jag gå och äta lite sen ska jag ut och rida Nic!
Ha det bra!

Sol!

Hej! här´kommer nån bild från i dag!

 

Valborg!

här kommer lite bilder från i går kväll!

Frida och jag!

Emma och jag!


lite av maten:)


Lasse!                                   trötta!



Varmt!

Hejsan! Just nu så är jag barn vakt åt Nora medans Sandra och Pappa kör det sista till huset..! Men hon sommnade just för hon var jätte trött...!

Går kvällen var jätte bra! Vi lagade middag, och gjorde jätte god efter rätt, badade. Och lite annat:D Mkt mysigt, Sov hos frida inatt för jag tycker det är så jobbigt att köra moppe sent..!

jag vaknade kring elva och väckte frida strax efter! Då gick vi ner och gjorde nå frukost och tog det ner till vattnet, där vi åt. och solade:D Riktigt riktigt varmt var det:) Sen for jag hem, och var barn vakt!

Lite bilder kommer det senare ikväll, från går kvällen, och från idag:)

Nu ska jag gå och äta lite middag:)
PÖSS!!!

RSS 2.0