regn regn och ännu mera regn...

hej! Idag så blev det en ganska tidig morgon, gick upp halv åtta. Eftersom vi skulle på utställning, i luleå:) Vi begav oss iväg strax efter åtta. Bara efter en liten bit såbörjade regnet ösa. och så fortsatte det hela dagen. Det är ju inte det roligaste när man är på utställnig... Så man har frysit en hel del  idag... Hugo blev BIR (bäst i rasen) och frasse blev tredje bästa han hund. Men med jätte bra kritik, så det var ändå bra:)

När vi kom hem så hoppade jag i duschen direkt för att få upp lite värme:) Nu sitter jag och väntar på att Lasse ska komma, har inte varit med han sens i tidags... Så det blir nog bara myskväll med film!

Ha en bra kväll!Puss!


onsdag!

hej! Idag var första dagen vi hade lektioner:) Dock så är ju onsdagar våran kortaste dag, börjar tjugo i tolv och slutar tjugo i tre!!!

Igår så for jag till Lasse, vi gjorde väll inte något speciellt. Såg bland annat filmen, linas kvällsbok:P Den var faktiskt rätt så bra, sen så körde jag till Ida på djupviken för att sova där. Vi såg so you think you can dance:)

Ikväll har jag inte gjort något särskillt varit barnvakt till Nora cirka en timme, imorn blir det första dan att åka buss till skolan, den går tio över sju så det blir tidig uppstigning, imorn..!





Ha en bra kväll! GOD NATT:)

tisdag!

hejsan! Nu är man hemma igen efter en skoldag. Idag så var vi med BF tvåorna, så vi lekte lite lekar och så! Det var rätt så kul ändå:D

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska kolla med Lasse vad han ska göra! Och sen ska jag kolla om Ida inte jobbar natt så jag kan sova där, för jag börjar tjugo i tolv imorn! Man skulle bott i stan eller närmare i jalla fall.! Så man slipper köra moppe, det är lite små drygt:P

Nu ska jag nog bara kika runt lite!
Ha en bra dag, PUSS!!




BF1B

hejsan! nu är det kväll igen den här dan har gått gode så snabbt:) Skolan gick väll bra, lite små segt men, men! Slutade vid två tiden..! Efter skolan så lörde jag direkt till böle för att rida. Sandra kom även dit, Nic skötte sig super! Sen så stannade jag där och åt glass och hallon! mkt gott:D

Vid sju tiden så åkte vi hem, med Nic! Sen har jag inte gjort mycket ska försöka sova tidigt ikväll har varit så himla trött idag så det behövs mycket sömn inatt:P

Nu ska jag kika på nån serie hade jag tänkt, eller så fasnar jag i bloggar:P
Men men, god natt!

.!.


Jag och Nic!¨


Frida och jag!

söndag kväll..

hejsan!

Nu har jag inte skrivit på ett tag igen.. men det kanske blir mer nu, eftersom att Lasse har fixat internet till min dator nu:) Lyckades inte att koppla till routern, men lasse fick också tjorva ett bra tag men till slut så! tack tack<3

I torsdags började skolan.! det gick då bara bra, och klassen verkar riktigt bra:) så jag hoppas att det stämmer! Även mentorerna verkar mkt bra, så det känns riktigt bra:D Fredagen var inte så jobbig, började nio och slutade tolv! Lekte mest lite lekar, hade frukt stund, åt, och spelade bränn boll!!!

På kvällen så körde jag till frida, vi såg Step up 2 så vi har tänkt se hur länge som helst, tyckte den var gode bra, men jag tror jag tycker ettan var bättre, åt även chips och choklad:D

Lördag morgon så red jag ridlektion på Nic för Lisa Nes, det gick riktigt bra! Lördag kväll så for jag till Lasse vi såg bara på film och så, filmen var tyvärr rätt så usel... Söndag morgon for jag och red för Lisa igen, och nu ikväll så kom Lasse till mig! Så så har min helg sett ut!

Imorn är det då skola börjar halv nio med att äta frukost! Slappt:P Tror att vi slutar rätt så tidigt då också! Men nu ska jag se the hills:) eller nått..!

God Natt!!

hemma igen!

hej!
Nu är man hemma igen.. Känns inte så jätte kul att sommarn nu snart är slut och skolan börjar på torsdag..!
Men jag ska äntligen få träffa Lasse:D

Nu ska jag ut och göra nått med Nic, men jag är jätte seg, har inte nå sug alls just nu..! Men det kommer kännas bättre när jag väl kommer ut:D

Hej då!

hem färd imorn...

hej! har inte hunnit skriva nått, eller hunnit och hunnit det har jag väll men på kvällarna när man ska sova så har jag tänkt skriva men då har jag inte alltid haft internet.!

Torsdagen tillbringades i stan, jag och frida åkte buss in! hittade massvis med kläder som jag vill ha, men pengarna räckte inte riktigt till..! men jag fick med mig hem, en tunika, tre par örhängen, ett armand, trosor, och en scarf! Så jag blev ändå ganska nöjd:)

Fredag= igår: Så åkte jag, frida, och emma (dom vi bor hos dotter) ut på fårön. Det var riktigt kul.! Vi åkte och titta på en massa raukar, gud alltså vad fint det är på Gotland! tog en massa bilder:) Sen åkte vi och fikade, och sedan så åkte vi till en jätte fin bad plats! Eftersom det inte var så bra väder (inte så värst varmt, och blåsigt) så hade ingen av oss med nå badkläder, så vi tänkte bara åka dit för att titta. När vi kom dit så var det massvis med vågor, så jag och frida stod med kameran i högsta hugg, medans emma gick lite längre och längre ut! Och tillslut blev det så vi badade allihopa:) Gud vad härligt alltså, att bara kunna snöra sig i vågorna!!!

Idag har vi itne gjort nå speciellt, fotat lite. Även tagit ett sista dopp i polen! Det var inte så varmt:) Då upptäckte även frida att jag hade börjat flagna en massa:( så hela axlarna var alldeles fläckiga... attans:P

Ulla tittade lite på en del bilder jag hade fotat och tyckte dom var fina, så då sa hon senare att hon kunde fråga, en fotograf som bor här på gotland om, att få följa med som praktikant till sydafrika!!! eller bara på fårö:) Han brukar nämligen ha med sig praktikanter då och då:) Det skulle vara så häftigt, och verkligen lärorikt, så man får väll hoppas:)

Nu ska jag sova,, det blev mycket text, menmen:D
>God natt!




frida och jag i väntan på mat!

mer bilder kommer sen:)


tisdag-gotland

hejsan!

Går dagen tilbringades på stan inne i visby! Det var en riktigt bra dag, med mycket shopping:) 
Och det var första gången jag såg frida shoppa så pass snabbt, utan att se alla nackdelar:P

För mig blev det tre t-shirts i olika modeller, ett par jeans, leggings, trosor, en tröja, armband och en berlock, bikini, klännig, present åt nora, och en liten grejj åt lasse! nu är jag bara orolig hur jag ska få igen min resväska:P Den var nästan helt full när jag for hit, och nu har jag köpt kläder, och en dator! Så jag tror det blir gode mycket hand bagage:)

Idag, så har vi inte alls gjort mycket.. mamma har blivit sjuk, kanske mat förgiftning. Så hon ligger däckad. och det är inte så jätte varmt så man kan inte ligga och ´steka eller bada:( Så vi får väll se vad vi hittar på!


frida & jag tar ett kvälls dopp!

23:59

hej! ligger nu här i sängen och ska börja sova snart, förstår inte riktigt varför jag är trött sov typ 11 timmar förra natten och har även sovit gode mkt dom andra dagarna med, men man kanske blir trött av att ligga och sola, och bada..:)

Ikväll har vi inte gjort så mycket alls, åt middag och sen så satte frida och jag oss framför datorn och kika på allt möjligt, och sedan inte så mycket annat!

Tidigare idag så var vi på smöjen och badade, smöjen är ett ställe vars man kan bada vid en sand strand vid havet och även i ett kalk brott, vars man kan hoppa vid klipporna! Idag var vi enbart på stranden, det var mycket härligt. perfekt temperatur, och lite lagom fläktande vind, så man känner att man vill gå ner och svalka sig då och då:D

Imorn blir det nog havet och kalk brottet igen.! underbart:P

Nu ska jag nog sova! Puss puss godnatt


Gotland!!!

Hej!

Nu är det väldigt, väldigt länge sedan jag skrev. Tänkte komma igång med bloggandet igen, men det gick inte så bra direkt... Men jag har inte alls varit sugen att skriva helt enkellt, nu när det är sommar!

Men nu kanske jag kommer igång med skrivandet, för att jag har precis köpt en bärbar dator:D Så då är det ju som lättare!!!

Just nu sitter jag med frida i ett kök på GOTLAND! Vi har nu varit här i sex dagar! Så nu är det åtta dagar kvar! Vi har haft perfekt väder alla dagar, så vi har mest legat och solat och badat vid polen..!


Första bilden på datorn:D



RSS 2.0