So igen..!

hejsan! Sitter nu på skolan, och har so:) Förra engelska lektionen så satt vi ute och sola det var mkt skönt! Riktigt så att man kände att det hettar på bena!!! Det blev ju däremot inte så mkt engelska gjort..:P
Vi hade även praktiskt musik prov tidigare, det gick inte så bra. eller inte på pianot i jallafall...

Efter skolan så ska jag och handla lite med mamma, inför kvällen hos lars med lite folk! Det blir potatis gratäng med nå kött, vitlöks baugetter, och sallad! Efter rätten vet jag inte rikitgt än!

Sen så ska jag göra i ordning mig inför kvällen!



PÖSS!!!

:)

Nu har jag kommit in för ett litet tag sen! Nic var lite bökig idag, men det blev bättre efter ett litet tag:D
Här kommer nån bild sen tidigare i vinter!


...!

Måste fota Nora, och Sandra någon dag nu när Nora är lite äldre:D


Flytt!

Hej! Det blev ingen ridning tidigare, det blev flytt i ställelt! Sandra flyttar ju nu från lägenheten till huset. Så jag, sandra, nora, jossan, och tom. lastade! Så nu är det på god väg.. Och jag tror att sandra blir jätte nöjd ändå när det är lite litet.!

Nu ska jag ut och tömköra Nic en sväng!


pöss!!!

Hemma!

Hej! kom hem för ett tag sen:) Sista lektionen var ju elevens val bild som sagt! Det gick bra, är äntligen nästan klar med mitt hus! Började med det sista gångerna i åttan, och sen har jag ritat på de på elevens val timmarna, i vår.:)

Nu vet jag inte rikitgt vad jag ska göra, ska ut i stallet och rida lite senare!


Fridas, är den övre. Och min är den undre.!


Min och fridas bild!

Snart äre sommar!


Skola!

hej! hann inte uppdatera nånting mer igår... efter skolan så blev det annat och lite plugg, sen vid sex tiden så tog jag moppen till en kurs om tävling! Var där till klockan var kring halv tio. När jag kom hem så såg jag andra avenyn. Har missat två veckor:(  Inte bra!. Sen så läste jag igenom no snabbt! Sen var det säng dag!


Idag så hade vi prov på första lektionen.! Jag tror faktiskt det gick bra:) Hoppas då det!

Sitter nu i datasalen, på sol pass! Ska försöka skriva lite so:)
Sen har vi elevens val! Bild..! och efter det slutar vi 13.10! mkt härligt.!

Nu ska jag skriva lite! PÖSS!!!

So!!!

hej! sitter nu på so lektionen:) Snart så har vi svenska, sen ska vi fara till bion:D Hoppas filmen är bra bara!

Här är jag och frida!


    

Plugg

Hej! Nu har jag suttit och pluggat ett litet tag, blev inte så mkt. För sadel köparen stannade ett bra tag, och jag kunde som inte slita mig därifrån. Och sen så har jag suttit och försökt plugga mellan varverna.!

Pratade även med frida, och hon berättade att hon hade fått sommar jobb på hammenviken, så det var ju bra. Men hon hade fått andra period..! Så det var lite tråkigt när vi alla andra har fått första:) Men men:) Det var ju bättre än att nån av oss skulle få tredje. För när vi har bokat biljetter till gotland, som ej är avboknigs bara..:D

imorn på skolan ska vi på skol bio, så det blir kul att göra något annat:) Så jag och frida ska på OK innan skolan. För att köpa nå gott:P

Nu ska jag gå i duschen, och göra mig klar.. 
Ha det bra PÖSS!!!

   

:)

Här kommer nån bild på Lovis


Hemma!

Hej! Nu är jag nyss hemkommen!, Skolan har gått bra, faktiskt riktigt fort! Gjorde bort svenska redovisningen (film krönika), med Frida. Det gick väll bra:) Men jag blev faktiskt lite pirrig..:P Sen har det inte hänt något speciellt mkt.

På väg hem så skrev min mamma att det skulle komma folk från skellefteå, för att titta på min western sadel. Som vi la ut på blocket igår kväll, såå det var kul.! Hoppas dom vill ha den:D

Just u ligger Nora och sover, så det är inte så värst jobbigt att vara barn vakt nu:) Men hon borde vakna snart!
Ikväll blire plugg och plugg...! Hoppas jag har nån ork till det:)

Nu ska jag gå och titta till Nora, ha det bra  PÖSS!!!


God natt!

Har precis duschat och sånt, så jag ska gå till min säng och läsa lite kanske, sen ska jag sova.! orkar inte se honey ikväll, det får bli nån annan dag:D

God Natt:)


Söndag och skola imorn...

Gud vad helgen går fort ibland, kändes som det var fredag precis..
Har precis läst igenom no, skrev även om protein tillverkningen, och mitos, vanlig celldelning och den andra varianten som jag just nu inte minns vad det heter:)

Middagen var mkt god, men jag åt för mkt blev jätte mätt...:( för mätt.!
Nu ska jag gå och se wipe out:D Och kanske se filmen Honey efter det, men det bror på hur trött jag är..!

Ha en bra kväll,  PÖSS!!! 


Skönt!

Vid sex tiden skulle jag på ungdoms sektions möte,och det kändes väldigt jobbigt att skynda dit, men då kunde varken sandra, lisa, eller jennifer komma. Så då ringde jag till Nathalie och då sa hon att v ikunde ställa in det! Så det var gode skönt.

Då ska jag verkligen försöka läsa igenom no! Men det skulle vara skönt att fara till frida och plugga med hon! Men jag tror inte jag orkar det..!
 Ha det bra PÖSS!!!


Valpar!

Igår blev Hugo (våran hund) pappa!:) Till fyra små bäbisar. Mamman bor i Norge så tyvärr kommer vi inte få träffa dem...!



Sötaste Nora!

Här kommer en bild på Nora!

Sommar, nära!

Hej! Gud vad det är skönt när solen är framme, nu är verkligen sommarn inte så jätte långt borta:)
Idag har jag varit ute och ridit, på fina med sandra och Nic! Det gick jätte bra!

Sen så satte jag mig på en solstol ett litet tag, mkt mkt skönt! men då ropade pappa, och fråga om jag ville följa till affären för att köpa lite middag! Så vi for dit.
Middagen blir, gott grillat kött, med klyft potatis, och vitlöksbaugetter! Det blir gott:D

Sandra fick lite jobb idag så Nora är här idag!, och imorn efter skolan ska jag vara barn vakt ett litet tag!

Nu ska jag gå och göra nånting, skulle egentligen behövt läsa igenom lite Biologi. För jag har prov på onsdag (sista provet i no)!!! Så jag vill verkligen få mvg! Sänkte mig nämligen till VG, vid jul. SÅ jag vill höja mig igen!

Ha det bra PÖSS!!!

Vackert!

Här kommer en bild på mig och frida, mkt morgon pigga och fina:) och en bild på Idas hund Frasse!

  

Jaaa!

Föreseten, jag glömde skriva att jag fick sommar jobb på dagiset selma i roknäs, första period:) Fick veta det igår av min pappa. Gud vad jag blev glad. Trodde verkligen jag skulle få klippa gräset eller nått sånt...!
Fick verkligen det bästa möjliga!

Har precis sett robbinsson:D
PÖSS!!!


Stan!

Hej!  Sitter nu här och laddar in lite bilder från min kamera, fam kamera..! börjar bli lite less. Skulle behöva gå igenom väldigt många mappar:( men det får bli nån annan gång:P

igår så for vi till ida och joel, för att gratta han som sagt! Så där blev det fika, måste säga att min syster kan baka:D
Kring halv åtta så skrev jag sms till frida att hon kunde komma! SÅ kring åtta anlände hon:) Vi tog moppen direkt in till stan, på cubus. Det var ju nämligen alla vänners dag! Hittade inte så mkt, eller jag hittade väll saker men pengarna räckte inte rikitgt. Så det blev enbart ett par mönstrade leggings.. Sen åkte vi till baka till Ida, och Joel.

Där såg vi så ska det låta, och sen Bridget Jones dagbok, har inte sett den på väldigt länge. Så det var kul att se den. Den är ju verkligen en film man kan se många gånger!!!

Imorsen så tog vi en liten promenad till Loppisen till nolia! Där hittade jag inge annat än ett svart bälte..!
Sen promenerade vi tillbaka, för att hämta moppen och köra in till stan, men även att hämta plåster har nämligen fått skav sår...:( Men men..

På stan hittade jag en brun handväska, en BH med löstagbara band. Och ett par svarta bikini trosor..!

Nu ska jag gå oc se lite på tv! Senare kommer det kanske nån bild på dagens inköp och nå mer:D

PÖSS!!!

Tårta!

hej! Nu snart ska vi fara, man skulle få veta vad för sommr jobb man ska få i veckan, men det har itne kommit nå idag... Så vi får väll se om det kommer i helgen.?! Men sånt brukar inte komma under helgen! Men man får väll hoppas:P

Här är det en bild på sandra och Nora!




Nu ska jag dra:D Ha en bra kväll:)                                                          PÖSS!!!

Fredag och helg:)

Hej! kom precis hhem från skolan! Inget speciellt har hänt idag, förutom att kören har börjat. Så när sista svenska lektionen var så gick jag, emma och alle dit:D Tyckte det var ganska bra låtar! Frida for även till läkarn efter lunchen. Så jag hoppas det har gått bra:)

Nu ska jag gå ut i stallet, ska väll rida Nic tror jag:D
Efter det så ska vi fara till Ida och Joel! Joel fyller nämligen 25 år idag! Grattis grattis:) Frida kommer också dit lite senare ikväll. Vi ska väll bara ha en mys kväll, sen över nattar vi där!

Imorn blire stan och troligt vis fara och se på alle och emmas dans uppvisning, klockan tre:D

Ha det gött:!

PÖSS!!!

Gotland!

Här kommer en bild från Gotland där vi bor!


Sommar, och sol nu:D

´Hejsan! Nu har jag, Sandra och Nora varit förbi deras nya lilla hus:) Så hon skrev kontrkt och så. Så nu blir det flytt om ett litet tag för de:D

Nu längtar jag så så mycket till sommarn, det ska bli så grymt skönt, visserligen ska man ju jobba ett litet tag, men det är skönt att få lite extra pengar:D Det är ju inte heller alls länge kvar tills klassen drar till kreta:P Det ska bli så grymt kul, vi har inte alls värdens finaste hotell, men vi ska ju ha bra väder så vi behöver inte tillbringa så mycket tid där:P

Det blir ju även gotland med mamma, pappa, och frida den 2 augusti till 16 augusti:) Det ska bli grymt kul:P
Att fara ut till fårön, åka in till Visby och hoppa i det underbara kalkbrottet:P + mkt annat:P

Nu ska jag dra mig till tven:)

Så här ser mina skor ungefär ut haha:)
                                                                                    PÖSS!!!


Torsdag!



Hejsan! Dagen, har varit bra:) Jag blir så himla glad nu när vädret är så härligt! Sista SO lektionen så satt vi ute några stycken på en bänk och skrev! Jag tror inte jag blev så jätte brun men några fräknar dök upp:P
Vi hade även två stycken matte nationella idag, det gick sådärr. Blev nervös...:(
Nu ska jag gå ut och gå en sväng med Sandra!
Mina skor från skopunkten kom även idag:D Dom var mkt fina!

Nu ska jag gå! ha det bra PÖSS!!!

Ny design!

Hej! Som ni ser så är det en ny design:) Stora stora tack till http://lliino.blogg.se/ !!
Har fastnatt här framför datorn, men nu måste jag gå och läsa igenom No i jalla fall..:( Har prov på Onsdag, men jag har tänkt börja i tid den här gången...:D

Ha det bra!                                                                                                                                                        Pöss!!!

SOL,SOL,SOL

Hejsan:) Dagen har gått fort idag, pga av det underbara vädret! Och det är också våran bästa skola dag idag!Slutar nämligen klockan 13.10..  Vi har först NO en timme och sen så har vi två korta solpass, lunch och sen elevens val.

Frida följde mig hem idag, vi gick ut i stallet nästan direkt för jag skulle rida Nic.! Så jag longera han ett tag för att få av han lite överskotts energi. Sen red jag. Det gick mycket bra:D
När vi kom tillbaka så kom Frida med den smarta ideen att vi skulle grilla lite!!! Så vi grilla lite pinn bröd och hamburgare, mkt gott:)

Sitter nu här, Frida for för ett litet tag sen. Ska försöka plugga lite:) Skulle vara bra om jag gjorde lite SO, och No. Men vi får se hur det går med det.

Ha det bra!

                                                             PÖSS!!!

Hey Ya!

Hej! Dagen har faktiskt varit gode bra idag, inte hänt något speciellt direkt. Men det har som flytit på bra:D Gjorde även bort engelska redovisningen, det gick inte direkt jätte bra, men men det är skönt att ha gjort bort den:) Skulle även ha gjort bort svenska redovisningen som är en film krönika. Men då glömde frida filmen, men det är sånt som händer så vi ska nog redovisa torsdag istället! Efter skolan så red jag ridlektion för Lisa Nes, det gick bra är NÖJD! Sen har jag inte gjort så speciellt mycket min faster kom förbi sen har jag mest suttit och rensa bilder och sen satte jag ihop en liten bild som inte blev så speciellt snygg..! Men skit i det:P

                                                 Pöss!!!

:)


Skola!

Hejsan! Nu sitter jag här och har so.. Inte så speciellt kul! Ska försöka skriva på mitt Buddhismen arbete men det går inte så bra...:)

Bli medlem!

Bli medlem på den här sidan, få gratis present kort jätte enkelt:)  Du får 50 poäng om du blir medlem och 75 om du går igenom denna länk!  Gratis5.se

Skola igen...

hej! Idag var det första skoldagen efter lovet, nog var det kul att träffa alla igen men det känns tungt när man ser alla prov dutumen... Efter skolan så kom frida, vi satte oss direkt vid datorn och skrev klart svenska film krönikan som vi ska redovisa imorn.! Vi har varit så duktiga:P Sen har vi gjort min nya blogg design. Så den kommer inom kort:D Så tack gumman för hjälpen<3  Nu ska jag förflytta mig härifrån till tven..! Ha det gött!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               PÖSS!

Välkommen till min blogg!

hej! Nu har jag också skaffat blogg, som många andra:) Kommer skriva mest om min vardag och mycket annat!
Besök även www.ffridapettersson.blogg.se

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0